• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur
Sport
STERKE RUG • 6 GEWELDIGE RUGVERSTERKENDE OEFENINGEN

STERKE RUG • 6 GEWELDIGE RUGVERSTERKENDE OEFENINGEN

Veel mensen denken dat je gewichten of een optrekstang nodig hebt om je rug te trainen, maar dit is gewoon niet waar. Lichaamsgewichtoefeningen zijn ook een effectieve manier om uw rugspieren te versterken. De oefeningen met je eigen lichaamsgewicht als weerstand zijn meestal erg complex en goed voor het activeren van je stabiliserende spieren.

WAAROM RUGVERSTERKENDE OEFENINGEN BELANGRIJK ZIJN?
Een sterke rug is niet alleen belangrijk om er goed uit te zien. Door samen te werken met uw buikspieren, kan een goed geconditioneerde rug uw wervelkolom beschermen, uw uitlijning verbeteren en u helpen verstuikingen en verrekkingen te voorkomen.

Velen van ons hebben een zittend beroep, wat betekent dat we meestal uren in een naar voren leunende positie zitten, wat veel stress op onze ruggengraat legt. Regelmatige rugtraining kan uw houding verbeteren en is de meest effectieve methode om rugpijn te voorkomen.

6 RUGVERSTERKENDE OEFENINGEN VOOR EEN STERKE RUG
Vandaag willen we je zes geweldige oefeningen laten zien voor je volgende rugtraining:

HOE MAAK JE EEN GEDEFINIEERDE RUG MET DEZE OEFENINGEN:
Kies drie van de oefeningen
Doe drie sets per oefening met 90-120 seconden rust tussen de sets
Doe 10-12 herhalingen per oefening en set (voor de plank: houd 30-60 seconden vast voor één set)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *